JKDB makes you great again.

Geplaatst op 06-04-2019 om 10:49  
  • JKDB makes you great again
  • JKDB makes you great again
  • JKDB makes you great again
  • JKDB makes you great again
  • JKDB makes you great again
  • JKDB makes you great again
 

Dinsdag 12 maart jl was het zo ver. De eerste LEAP (Leaderschip, Education, Action, Program) bijeenkomst van de kamer.

De avond begon met de plenaire vergadering in de Jungle Bar van het Omnium. Met gretige hamer klappen werd de vergadering geleid en afgerond waarna we met de circa 20 aanwezige leden ons verplaatste naar een van de sport ruimtes van het Omnium.

Leiderschap en kickboksen hebben behoorlijk wat overlappingen. Hoe reageert iemand op een aanval van de ander. Welk plan heb je om uit moeilijke posities te komen en hoe begin je aan een wedstrijd? Allemaal vragen waar Job Joris Erentreich (eigenaar Zeeuws Fit) en André de Korte (directeur Zeeuws Instituut voor Organisatiekunde) ons doorheen loodste.

Leiderschap kent een aantal stijlen volgens de Agile literatuur, te weten de coach, de organisator, de strateeg, betekenisgever en zichzelf. Met deze leiderschapsstijlen in het achterhoofd begint het fysieke toernooitje, want natuurlijk willen we allemaal laten zien dat we de sterkste zijn.

Tijdens de afsluitende borrel praten we na en maken we kennis met het ontwikkelprogramma van Transitieteam Zeeland. We kijken terug op een geslaagde en inspiratievolle avond met dank aan de trainers van Zeeuws Fit en het Zeeuws Instituut voor Organisatiekunde.