The Young Ones: JCI Wereldbeker.

Geplaatst op 17-02-2018 om 17:52  
  • The Young Ones: JCI Wereldbeker
  • The Young Ones: JCI Wereldbeker
  • The Young Ones: JCI Wereldbeker
  • The Young Ones: JCI Wereldbeker
  • The Young Ones: JCI Wereldbeker
 

De avond begint met de plenaire in het fijn verwarmde kantoor van Nilsson te Goes. Eén van de ingezonden stukken was een fles Proatpoal uit Oldenzaal, het blijkt om een uitnodiging te gaan voor de nationale conventie. Er wordt dan ook direct gedronken op de uitnodiging en de plenaire wordt vervolgd. De planaire sluiten we af met de pitch van Glyn Duijzer, dit heeft geresulteerd in het eerste nieuwe lid van 2018.

Het inhoudelijke deel van de avond wordt verzorgd door Mr. Cora Blaak-Looij van VLDW Advocaten. Cora is gespecialiseerd in ICT recht en geeft met regelmaat presentaties en kennissessies over wetgeving rondom ICT vraagstukken. Aan de Junior Kamer presenteerde zij, aan de hand van een interactieve quiz, diverse ins- en outs van de AVG/GDPR. Scores werden nauwkeurig bijgehouden en bij het afronden van de quiz blijkt Dirk goed op de hoogte te zijn en gaat hij ervandoor met de felbegeerde prijs.

Gelukkig was de quiz niet het enige competitieve deel van de avond. Alle aanwezige leden werden verdeeld in teams van twee, de teams werden vervolgens ingedeeld in een poule waarna er naar harte-lust kan worden ge-tafelvoetbald. Op de originele Deutscher Meisters worden potjes gevoetbald van drie minuten. Tactiek, techniek en politiek zijn in het tafelvoetbal overduidelijk belangrijke aspecten. De teams die uitblinken in één van deze drie zaken schopten het dan ook ver tijdens het toernooi. Er werden niet alleen inspanningen geleverd tijdens het tafelvoetballen, ook vooraf aan de avond leverde Erik en Jurgen behoorlijk inspanning om de sporters te voorzien van de nodige brandstof in de vorm van zelfgemaakte hapjes. Het spannende toernooi werd gewonnen door Duitsland en dit team ging er met de fictieve wereldbeker vandoor.