Young Ones plenaire: ballonnen & klanten.

Geplaatst op 18-04-2017 om 22:33  
  • Young Ones plenaire: ballonnen & klanten
  • Young Ones plenaire: ballonnen & klanten
  • Young Ones plenaire: ballonnen & klanten
 

Als Young Ones (nieuwe leden van de Juniorkamer de Bevelanden) hadden Mitch en Bastiaan de eer om de plenaire van april te organiseren. De Locatie was de Stelhoeve in Wemeldinge.

Omdat we allemaal wel iets met klanten hebben, sommigen zakelijke klanten en andere particuliere klanten hadden we het idee hier iets creatiefs mee te doen en hebben we hiervoor Rob Paauwe uitgenodigd. Rob werkt bij de Schipper Groep als trainer/coach en geeft regelmatig zowel binnen als buiten de organisatie van Schipper, trainingen gericht op leiding geven en personele coaching van medewerkers. Rob had een spel bedacht met klanten, leveranciers en teamleiders. Leveranciers (5 in totaal) moesten met hun teamleiders zoveel mogelijk ballonnen zien te ‘verkopen’ aan de klanten (5 in totaal). De klanten hadden van Rob de instructie gekregen niet te liegen tegen de leveranciers maar het de leveranciers ook zeker niet te makkelijk te maken wat ze nou precies voor ballonnen wilde hebben. De teamleiders hadden de instructie gekregen om hun ‘personeel’ goed te laten samen werken en zoveel  mogelijk ballonnen te laten verkopen. Na afloop werd de uitslag geëvalueerd en heeft Rob nog een woordje gesproken over klanten en de manier van benaderen en omgang met klanten in het algemeen.

Aansluitend is er de plenaire gehouden met o.a. 2 pitches van zowel Erik van den Dobbelsteen en Jurgen van Maldegem wat heeft geresulteerd in weer 2 nieuwe leden erbij. Ondanks de afwezigheid van Bas mochten zijn hapjes zeker niet ontbreken!

Schipper Groep

 

Oosterscheldepark De Stelhoeve Wemeldinge