JKDB Airclub voor KiKa.

Geplaatst op 27-07-2017 om 22:05  
  • JKDB Airclub voor KiKa
 

Zaterdag 9 september organiseert Juniorkamer de Bevelanden een speciale benefietavond op vliegveld Midden-Zeeland. Op deze bijzondere locatie kunt u genieten van lekker eten, drinken en u kunt zelfs op diverse manieren de lucht in. De opbrengst gaat dit jaar naar KiKa.

Juniorkamer de Bevelanden, een netwerkorganisatie van jonge ondernemende heren, heeft als één van de kernactiviteiten het organiseren van een evenement met als doel het steunen van een goed doel. Dit keer gaan we dat doen met een onvergetelijk evenement waar u bij moet zijn!

Direct naast de “air-strip” van vliegveld Midden-Zeeland kunt u gaan genieten van diverse vormen van entertainment terwijl u proeft van wereldse gerechten in de diverse foodtrucks, uw favoriete drankje en u kunt ook nog eens vliegen! U kunt deze avond vliegen met diverse toestellen. U kunt zweven, motorvliegen of zelfs een parachute sprong gaan maken! Daarnaast kunt u kans maken op prachtige prijzen die speciaal voor deze avond beschikbaar zijn gesteld door middel van een loterij.

Tickets voor de benefietavond zijn verkrijgbaar via de website vanaf € 85,- inclusief eten en drinken: www.jkdb.nl/airclub . Let op! Het aantal tickets is beperkt tot maximaal 250.

Sponsoring
De Airclub biedt u nu de kans aan om sponsor te worden van dit prachtige vernieuwende evenement. Niet alleen vergroot u hiermee uw naamsbekendheid, tevens steunt u het goede doel! Dé manier om uw bedrijf eens op een andere manier te presenteren voor uw klanten, relaties of personeel. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u op onze website geplaatst.

Maar belangrijk is dat wát u ook kiest, u altijd het goede doel steunt: KiKa. En daar doen we het voor!