Bezoek Slot Oostende Goes.

Geplaatst op 11-05-2016 om 21:41  
  • Bezoek Slot Oostende Goes
  • Bezoek Slot Oostende Goes
  • Bezoek Slot Oostende Goes
  • Bezoek Slot Oostende Goes
  • Bezoek Slot Oostende Goes
 

Gisteren zijn wij te gast geweest bij de kasteeldames Yamina Abdoun en Anita Maas van het mooie project Slot Oostende in Goes. Inmiddels zijn de gebouwen aan de Singelstraat grotendeels gesloopt en klaar voor heropbouw en uitbreiding. Eind 2016 moet het prestigieuze plan gerealiseerd zijn: een brouwerij met een café, restaurants, zalen, een shop, de prachtige stadstuin met terrassen en vier hotelkamers in het poortgebouw. Ondanks dat wij al een hoop mooie projecten van dichtbij hebben gezien waren wij als Juniorkamer behoorlijk onder de indruk.

Proeverij
Gelukkig mochten we na de rondleiding aan de Singelstraat ook de speciaal gebrouwen en recent gelanceerde bieren proeven: Gouden Gans, Wit Voetje, Dubbel Slot en de Blonde Jacoba. Bijzonder om te zien dat het bier reeds verkrijgbaar is bij Katoen en enkele lokale drankhandels. Dit beloofd veel goeds voor de Kasteelbrouwer Jens van Stee.

SlotoostendebierCrowd
Speciale aandacht voor het stuk crowdfunding. Met deze nieuwe vorm van financieren kan je deel uitmaken van het succes. Lees meer hierover op de website.

Wij wensen alle betrokken partijen veel succes met Slot Oostende waarmee Goes nog steviger op de kaart komt te staan!

Website Slot Oostende: slotoostende.nl
Facebook Slot Oostende: facebook.com/slotoostende1